Maahanmuutosta

Perjantai 12.4.2019 klo 0.09 - Eerikki Viljanen


Luoteis-Uusimaa 11.4., Karkkilan Tienoo 11.4., Länsi-Uusimaa 12.4.2019

Sunnuntaina valitsemme Suomen suunnan seuraaviksi neljäksi vuodeksi. Äänestäminen on oikeus, kannustan kaikkia käyttämään äänioikeuttaan.


Olen kiertänyt nyt yli sadassa vaalitilaisuudessa, jututtanut ihmisiä ja vastaillut kysymyksiin. Suuri osa on tyytyväisiä harjoitettuun politiikkaan. He ymmärtävät, että säästöjä oli pakko tehdä talouden tasapainottamiseksi ja arvostavat sitä, että työllisyys- ja talous on saatu kasvu-uralle. Osa taas tuntuu pettyneen eri syistä, jopa katkeroituneen, ja etsivän kanavaa purkaa pahaa oloaan. Jokainen näistä tunteista on varmasti aito ja kokijalleen perusteltu.

Ehdokkaan ja puolueen valinnassa toivon jokaisen kuitenkin käyttävän hetken sen miettimiseen, mitkä aatteet, ajatukset tulevaisuudesta ja ennen kaikkea elämänarvot ovat niitä, joita omassa elämässäkin arvostaa ja kokee tärkeäksi. Miettivän, mitkä kunkin ehdokkaan tai puolueen näytöt ovat ja mitä ratkaisuja tämä tarjoaa. Onko ote rakentava, ratkaisuja hakeva ja realistinen, vai tarjoaako se lähinnä iskulauseita, yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin?

Avainsanat: Maahanmuutto, yhteistyö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini