Tervetuloa eduskuntavaalien kampanjastarttiin

Sunnuntai 29.1.2023 klo 21.35


Eerikin_Vaalistartti.png

Vaalistartti su 5.2.2023 klo 14-16

Lämpimästi tervetuloa mukaan vaalistarttiini sunnuntaina 5.2.2023 klo 14.00-16.00 Pois Tieltä! -Safareiden tilalle osoitteeseen Nummenkyläntie 60, 08680 Lohja.

Alla tarkemmat tiedot tapahtumasta.
Tästä kampanjointi lähtee liikkeelle todenteolla! Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan tukiryhmääni, niin ota vaan yhteyttä ja tule mukaan.

KUTSU:

Kevät etenee vauhdilla ja eduskuntavaalikampanjan on aika käynnistyä todenteolla. Edessä on tärkeät vaalit, joiden perusteella määritellään sitä millaisessa Suomessa me tulevaisuudessa elämme.

Kutsumme sinut ja läheisesi mukaan Eerikki Viljasen kampanjastarttiin sunnuntaina 5.2.2023 klo 14-16 Pois Tieltä! -Safareiden tilalle osoitteeseen Nummenkyläntie 60, 08680 Lohja. Tila sijaitsee aivan Vihdin ja Lohjan rajalla.

Otetaan yhdessä vauhdikas startti kevääseen

Alkupuheiden jälkeen 50 ensimmäistä innokasta pääsee kokemaan peltorallielämyksen ammattilaisen kyyditsemänä (ikäraja turvallisuussyistä K-10).

Perheen pienemmille on mönkijäajelutus pihapiirissä sekä sään salliessa pulkkamäki. Oma pulkka, kelkka tai liukuri kannattaa varata matkaan jos mäkeen mielii. Grillaamme makkaraa ulkotulilla ja käymme vapaamuotoista keskustelua. Mukana keskusteluissa myös eduskunnan puhemies Matti Vanhanen.

Kyseessä on ulkoilmatapahtuma, joten varauduthan sään mukaisella varustuksella. Tilaisuus on kaikille avoin ja kutsua saa välittää myös eteenpäin. Otetaan yhdessä vauhdikas startti tulevaan kevääseen!

Toivomme alustavia ilmoittautumisia

Tarjoiluiden arvioimisen vuoksi toivomme ilmoittautumista 3.2. mennessä tämän ilmoittautumislinkin kautta.

Paikalle voi sunnuntaina saapua, vaikka ilmoittautuminen jäisi. Ilmoittautumalla autat meitä kuitenkin varmistamaan, että grillattavat ja kuuma mehu riittää kaikille. Ylläolevan linkin kautta ilmoittautuneille lähetetään vahvistuksen yhteydessä tapahtumapaikan karttalinkki ja tarkemmat tiedot sähköpostiin. Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Eerikki Viljanen
sekä tukiryhmäläiset
Lisätietoja tapahtumapaikasta: poistielta.com


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini