Viljelijöiden hyvinvointiin panostettava

Perjantai 25.8.2017 klo 12:14

Keskustaedustajien terveiset budjettiriiheen: Puheet viljelijöiden hyvinvointiin panostamisesta lunastettava

Keskustan kansanedustajat Pertti Hakanen ja Eerikki Viljanen vaativat tekoja julkisuudessa puhuttujen viljelijöiden hyvinvointipanostusten perään.  He edellyttävät budjettiriihestä jatkoa Melalle myönnettyyn miljoonan euron tukeen mm. Välitä Viljelijästä -projektin jatkon turvaamiseksi. 

”Olemme valtionvarainministeri Petteri Orpon (kok.) jo keväällä ilmaiseman kannan kanssa täsmälleen samoilla linjoilla. Viljelijöistä pitää välittää ensi vuonnakin.”, kansanedustajat toteavat. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: budjettiriihi, maanviljelijöiden hyvinvointi, rahoitus

Sysäys kasvuun ja liikenteen sujuvuuteen

Torstai 9.6.2016 klo 12:30

Pidän liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin tänään torstaina 9.6.2016 esittelemää rahoituspakettia hyvänä piristysruiskeena Uudenmaan maakunnalle. Yhdessä edellisen rahoituspaketin kanssa koko Suomen väyliä korjataan nyt melkein miljardin euron edestä.

Näillä hankkeilla edistetään liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tuetaan elinkeinoelämän kasvua ja kilpailukykyä. Erityisen hyvänä Länsi-Uudellemaalle pidän Tynninharjun eritasoliittymän rakentamista Lohjalla.

Se on hyvin tärkeä työmatkaliikenteen, raskaan liikenteen ja erikoiskuljetusten reitti. Jokainen tuota tietä ajanut tietää, että liikenteen sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta eritasoliittymä on hyvin tärkeä

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: liikenne, väylärahoitus, Uusimaa